Fagersjö vs Fagersjö i final

Bild

I Nordstan Veterans Grand Prix stod tillslut de båda Stockholmslagen mot varandra i finalen.
Lite halvt snöpligt vann Leif, Sven och Lee klubbmötet efter att vid ställningen 8-2 ta en femma och gå ut. Bengt, Adalbert, Stefan har kanske inte förlåtit dem än.

Gothenburg Star Petanque Challenge

Bild

På onsdagseftermiddagen spelades Gothenburg Star Petanque Challenge på Nordstadsgruset.

Friidrottstränare Yannick Tregaro och Radiosportens Christian Olsson lotsades till seger av Rickard Nilsson och i finalen mot Göteborg & co:s Sofia och Gustaf med boulespelare Stefan Falk som ankare, blev det riktigt jämnt. Det var de enda lagen som vunnit tre matcher och till slut vann alltså Team Tregaro med 5-4.

 

Nilsson, Csapo, Larsson vinnare i Nordstan Open 2015

Bild

Rickard, Anders och Patrik vann komfortabelt finalen i Nordstan Open med 13-5 mot Safe Team bestående av Thomas Johansson, Jennie Göransson och Patrik Thellaus.

 

En del av vinsten är start i den internationella Grand Prix-tävlingen nästa helg,  14-15 mars. Där är Rickard och Anders redan anmälda i andra lagkonstellationer, så Patrik kommer att förvalta vinstplatsen tillsammans med två, ännu så länge okända spelare.

 

 

Final Nordstan Open 2015

Bild

I finalen i Nordstan Open möts just nu Lag Anders Csapo, Rickard Nilsson, PatrikLarsson och det lite mer förvånade men glada lag Totte Johansson, Patrik Thellaus och Jennie Göransson.

 

– Vi har bara spelat på hela helgen och har absolut ingen press på oss, sa Jennie inför matchen.

 

Det gäller att göra samma sak nästa helg i Grand Prixen eftersom båda finallagen vinner en start i den internationella tävlingen den 14-15 mars.

Glada vinnare i B-turneringen

IMG_2279

Vinnande vänner från Vetlanda. I B-finalen vann Tullen, Peter och Robert (CPC och GBB) mot Jari, Stefan och Anette (GOT).